PIZZA JACOB

PIZZA JACOB Pizza Jacob

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Jacob. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2022 om 8:25 De pizza's op zich waren lekker, maar helaas niet de pizza's die we besteld hadden.
14 jan 2022 om 19:46 Één van de lekkerste broodjes shaorma die ik ooit heb gegeten!! Het vlees was lekker zacht en de gekookte uien ertussen waren zéér goed gebakken. Zeker een aanrader voor iedereen!
3 jan 2022 om 20:43 Betaald en bestelling nooit aangekomen ,I want my money back
26 dec 2021 om 21:37 We hebben niet gekregen wat we hadden besteld!!!!!!!!!!
24 dec 2021 om 13:12 2 pizzas besteld ! Super super SLECHT !! Niet bestelen mensen ! 0/10 !!
20 dec 2021 om 1:57 Ik kon deze pizza evengoe zelf maken. Kip niet goed gebakke. Zelfs geen bbq op mijn bbq pizza. Kaas smaakt alsof het al lang in de koelkast ligt
9 nov 2021 om 19:37 Gisterenavond bestelt en moet zeggen dat de pizza's dik in orde waren. We hebben hier goed gegeten!
4 nov 2021 om 10:06 Verkeerde pizza geleverd. Deze was dan ook nog eens niet goed genoeg gebakken.
1 nov 2021 om 13:18 Lekker gegeten
11 sep 2021 om 21:16 Stond aan verkeerd adres, pizza werd dus koud. Beloofde wel korting volgende keer…
6 sep 2021 om 8:20 Snelle en vriendelijke levering + lekkere pizza’s!
26 aug 2021 om 16:53 Trekt op niks! Half uur stond er bij bezorging. Vanaf je hebt betaald komt er ineens 60min op, na die 60 min kwam er nog eens 10min bij. Na die 10min komt er niks meer op. Als je er naar belt neemt er niemand op. na 2uur kwam de pizza eindelijk toe.